Izvor: RTS, 04.Okt.2020, 17:03

Gol Sergeja u remiju sa Interom, Atalanta ponovo rešeta

Fudbaleri Lacija i Intera odigrali su nerešeno 1:1 u jednom od derbija trećeg kola Serije A. Strelac za tim iz Rima bio je srpski fudbaler Sergej Milinković-Savić.
Lacio i Inter priredili su veoma uzbudljiv meč u kojem nije bilo pobednika, a pored dva gola, viđeno je i dva crvena kartona.

Gosti iz Milana poveli su u 30. minutu golom Lautara Martineza. Perišić je sa leve strane ubacio loptu u šesnaesterac, ona nekako stiže do Argentinca, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << koji je smešta u mrežu Lacija.
Početkom drugog poluvremena domaća ekipa stiže do izjednačenja. Ačerbi je centrirao, a najbolji u skoku na drugoj stativi bio je srpski fudbaler Sergej Milinković-Savić.
Do kraja meča rezultat se nije menjao, ali su viđena dva crvena kartona.
Prvi je "pocrveneo" Ćiro Imobile iz redova Lacija, nakon što je ošamario Artura Vidala u 69. minutu.
U samom finišu meča, veoma sličnu stvar uradio je Stefano Sensi iz redova Intera, koji je isključen nakon fizičke rasprave sa Patrikom Gabaronom. 
Serija A treće kolo:
Petak:
Fjorentina - Sampdorija 1:2
Subota:
Sasuolo - Krotone 4:1
Udineze - Roma 0:1
Đenova - Torino odloženo
Nedelja:
Atalanta - Kaljari 5:2
Benevento - Bolonja 1:0
Lacio - Inter 1:1
Parma - Verona 1:0
Milan - Specija 3:0   
Juventus - Napoli odloženo

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gol Sergeja u derbiju protiv Intera VIDEO

Izvor: B92, 04.Okt.2020

Jedan od derbija trećeg kola italijanske Serije A odigran je na rimskom "Olimpiku" gde su Lacio i Inter remizirali sa 1:1 (0:1)...Strelac izjednačujućeg gola za "nebesko-plave" bio je srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić...Lacio je ostao na devetoj poziciji sa četiri osvojena boda, dok...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.