Godinama sam čekao titulu, verovatno je tako moralo da bude

Izvor: B92, 24.Apr.2023, 21:59

"Godinama sam čekao titulu, verovatno je tako moralo da bude"

Jovo Caković, trener odbojkašica Jedinstva iz Stare Pazove, rekao je da mu je drago što je njegov tim postao šampion Srbije.

Jedinstvo je u četvrtom meču finale serije pobedilo Ub i ukupno sa 3-1 u, došlo je do prve šampionske titule u istoriji kluba.

"Godinama je čekao čekao, verovatno je to tako moralo da bude. Drago mi je što je upravo ova generacija uzela titulu. Nadam se da će u Pazovi da se nižu rezultati i narednih godina i da će se igrati odbojka >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na visokom nivou. Smatram da smo ove godine igrali kontinuirano najbolju odbojku u Srbiji",rekao je Jovo Caković.

Bio je trener Jedinstva čestitao je svima koji su bili deo ovog istorijskog uspeha.

"Velike čestitke mom timu u kome je 14 igračica, stručnom štabu, čelnicima kluba i opštini Stara Pazova. Ovo je zajednički uspeh, uložili smo veliki rad, a Bog nam je vratio. Treba da slavimo", poručio je Caković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.