Gocić: Poštovaćemo Proleter, uveren sam u trijumf

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Okt.2022, 16:18

Gocić: Poštovaćemo Proleter, uveren sam u trijumf

Trener vaterpolista Novog Beograda Živko Gocić izjavio je danas da će njegov tim poštovati ekipu Proletera i da je uveren da će njegova ekipa upisati trijumf na premijeri u Superligi Srbije.

Vaterpolisti Novog Beograda dočekaće Zrenjanince u sredu, 12. oktobra u 21.15 na bazenu Sportskog centra "11. april", a u taj duel ulaze posle trijumfa na Memorijalu Vlaho Bato Orlić i pobeda u Jadranskoj ligi protiv zagrebačke Mladosti (24:7) i Šapca (14:11).

"Moram da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << budem iskren da nisam baš detaljno upoznat sa snagom i načinom igre Proletera, ali ne iz razloga bilo kakvog potcenjivanja ekipe iz Zrenjanina. Raspored i plan priprema je bio takav da smo isključivo vodili računa o tome šta mi radimo. Nismo imali vremena da se bavimo drugim ekipama, što će u budućnosti biti promenjeno. Siguran sam da ćemo u potpunosti ispoštovati ekipu Proletera, a to znači da ćemo od prvog do poslednjeg minuta igrati onako kako znamo i umemo. Ukoliko bude bilo tako, uveren sam da ćemo osvojiti tri boda i da ćemo odigrati dobru utakmicu", izjavio je Gocić.

Talentovani prvotimac Novog Beograda Vasilije Martinović optimista je uoči meča protiv Proletera.

"Duel sa Proleterom iskoristićemo na najbolji mogući način da podignemo nivo forme i na najbolji mogući način se spremimo za naredni meč sa ekipom Radničkog, koji je na programu već sledeće nedelje. Prethodnih dana fokus je bio na Jadranskoj ligi, gde smo prema našem planu osvojili svih šest bodova. Potrudićemo se da i protiv Proletera pružimo dobru igru i dodatno podignemo nivo samopouzdanja cele ekipe", rekao je Martinović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.