Gobeljića nema više ni na klupi: Bek nestao bez traga i glasa, jedna fotografija otkriva GDE JE I ŠTA RADI (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2023, 16:25

Gobeljića nema više ni na klupi: Bek nestao bez traga i glasa, jedna fotografija otkriva GDE JE I ŠTA RADI (FOTO)

Porodica je najsigurnije utočište.

Fudbaleri Crvene zvezde 28. maja od 19 časova protiv Novog Pazara na Marakani proslaviće šestu uzastopnu titulu šampiona Srbije.

Crveno-beli su obezbedili istorijski plasman u grupnu fazu Lige šampiona, a u četvrtak od 21 čas boriće se za treću duplu krunu zaredom.

Deo svih ovih uspeha kluba iz Ljutice Bogdana od početka su bila samo tri igrača, a to su kapiten i golman Milan Borjan, Milan Rodić i Marko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Gobeljić.

I dok su Borjan i Rodić vitalni u timu i tekuće sezone, od Marka Gobeljića nema ni traga ni glasa još od zimskih pripremnih mečeva kada je dobijao minute.

Njegov poslednji zvanični minuti za Zvezdu dogodili su se još u novembru kada je oko 300 sekundi učestvovao na meču protiv Radnika iz Surdulice, a od tada je redovan na klupi. U poslednje vreme čak ni tamo.

Naime, Gobeljić je poslednji put bio na klupi 30. aprila protiv Čukaričkog, a od tada se na pet susreta njegovo ime nije našlo ni u protokolu.

Defanzivac ima ugovor do leta 2024. godine, imaće priliku da se nametne novom treneru Baraku Baharu i videćemo da li će uspeti u tome. Ove sezone je u svim takmičenjima upisao 19 nastupa, dva gola i tri asistencije.

Svakako, Gobeljiću ide dobro sa privatne strane. Njegova supruga Katarina Grujić je u subotu izbacila zajedničku fotografiju sa njim i njihovom ćerkicom, a povod za slavlje bio je 31. rođendan pevačice.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.