Gobeljić: Preživeli smo, sada ide ono lepše

Izvor: B92, 28.Jan.2019, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gobeljić: Preživeli smo, sada ide ono lepše

Zvezdin univerzalac Marko Gobeljić prvi je raportirao od dolaska u Tursku na drugi deo zimskih priprema.

"Juče smo odradili trening oporavka u teretani. Bio je nešto naporniji put, pa smo malo i odmorili. Ipak, već smo nastavili punim tempom, imali smo nešto jači trening pre podne, još jedan nas čeka popodne i spremamo se za utakmicu u ponedeljak protiv Nordhauzena", kaže Gobeljić.

Osvrnuo se i na nemačkog niželigaša koji će prvi testirati fudbalere Crvene >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zvezde u Antaliji, a pomenuti meč bićete u prilici da pratite u direktnom prenosu na Zvezdinom Jutjub kanalu, u ponedeljak od 17 sati.

"Iskreno, ne znamo mnogo o protivniku, trudićemo se da odigramo što bolje. Ipak je u toku pripremni period i na nama je da što više istrčimo, ali i odradimo taktički sve što šef Vladan Milojević bude tražio od nas i da se tako što bolje sremimo za nastavak domaćih takmičenja".

Iza crveno-belih je bazičnih 10 dana priprema na Kipru, kao i nepuna tri dana u Beogradu. Sada sledi onaj deo priprema kome se igrači mnogo više raduju.

"Preživeli smo taj kondicioni deo koji mi igrači, iskreno, baš i ne volimo. Sada ide ovaj lepši deo i utakmice na svaka dva-tri dana, tako da će nam biti zanimljivije. Dobro smo se potrošili jutros na treningu, ali nastavljamo punom parom popodne kako bismo što bolje odigrali utakmicu sutra".

I Gobeljić nije krio oduševljenje uslovima koje imaju u Antaliji.

"Hotel je fenomenalan, možda da je malo vreme bolje, ali ni ovako nije loše, jer je teren tvrđi, pa nije problem ako bude i kiše. Svakako su uslov izvanredni, oduševljeni smo svim sadržajem i na nama je samo da još jače radimo i spremimo se za sve prolećne izazove", završio je Gobeljić.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.