Glupost Srnića, ne igra protiv Sparte

Izvor: Vesti-online.com, 20.Jul.2017, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glupost Srnića, ne igra protiv Sparte

Vratio se Slavoljub Srnić ove sezone posle očajne prošle. Uspeo je da postigne gol na otvaranju sezone protiv Florijane, a i na revanš meču drugog kola Lige Evrope matirao je Irtiš. Međutim, ofanzivni vezista je napravio glupost, koja će ga koštati neigranja u prvom meču protiv Sparte iz Prage narednog četvrtka na "Marakani".

On je slavio posle gola, otišao je do juga da proslavi sa "delijama", a sudija je bio neumoljiv, a to mu je čak treća opomena na četiri meča >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u Evropi.

- Dobio sam žuti karton, ali ne znam stvarno zašto. Prošlu utakmicu Boaći je otrčao kod navijača i nije dobio žuti karton. Ne znam zašto sam sada ja. Mislio sam da ga neću dobiti, ali šta da radim. Imamo dovoljno kvalitetnih zamena za sledeću utakmicu - rekao je Srnić posle meča.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Srnić: "Ne znam zašto karton"

Izvor: Sportske.net, 20.Jul.2017

Slavoljub Srnić neće moći da pomogne Zvezdi u prvoj utakmici protiv Sparte iz Praga...Crvena zvezda će u meč protiv Sparte iz Praga ući oslabljena jer neće moći da nastupi Slavoljub Srnić, fudbaler koji je danas dobio novi žuti karton i to nakon proslave gola...Nakon utakmice je sumirao utiske,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.