Izvor: MozzartSport.com, 03.Nov.2020, 22:24

Glupo je iznervirati Duću Tadića: Gol i asistencija za 12 minuta (VIDEO)

Uskočio u tim u poslednjem trenutku

Pevalo je Bijelo dugme kako je „glupo zaboraviti njen broj“, a večeras je svima u Midtjilendu jasno koliko je glupo nervirati Dušana Tadića.

Igrali su Danci po nervima srpskog reprezentativca, pretilo mu je da ne zaigra meč 3. kola Lige šampiona zbog toga što je imao koronu pre nekoliko meseci. Igra nerava je trajala do sat vremena pre početka utakmice, kada je novi test pokazao da Tadić nije zaražen. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<

A, onda je iz besa „desetka“ Ajaksa izašla na teren i za 12 minuta upisala asistenciju i gol. Najpre je Tadić u prvom minutu „namestio“ gol Entoniju, da bi u 12. iskoristio kiks Midtjilenda, indirektan udarac sa peterca i pretvorio ga u vođstvo od 2:0.

Daleko je kraj, ali Tadić je pokazao da je najbolje ne čačkati ga...

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.