Glumac Aleksandar Srećković novi predsednik ŠK Crvena zvezda

Izvor: B92, 11.Avg.2020, 15:07

Glumac Aleksandar Srećković novi predsednik ŠK Crvena zvezda

Poznati glumac Aleksandar Srećković Kubura novi je predsednik Upravnog odbora Šahovskog kluba Crvena Zvezda, koji ove godine slavi 75 godina od osnivanja.

Kako se navodi u saopštenju, Srećković je dobio je poverenje svih članova Skupštine kluba i biće predsednik Upravnog odbora naredne četiri godine.

"Ljubav prema šahu rodila se kada je moj stariji sin Aleksa kao tinejdžer bio aktivan šahista i postizao zapažene rezultate. Zvezda je jedan od najstarijih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << šahovskih klubova koji je iznedrio naša najveća šahovska imena poput Svetozara Gligorića, Aleksandra Matanovića, Borislava Ivkova.... Želimo da joj vratimo staru slavu, podstaknemo obnovu šahovske igre u našoj zemlji, kao sporta za razvoj prvenstveno moždanih vijuga, strpljenja i logike. Nadam se da ću i u ovoj podeli odigrati važnu ulogu i vratiti staru slavu i Zvezdi i šahu“, rekao je Srećković.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.