Glen Džonson u Portsmutu

Izvor: B92, 28.Jun.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glen Džonson u Portsmutu



Fudbaler Čelsija Glen Džonson prešao je u Portsmut na pozajmicu, saopštio je njegov agent. Dvadesetjednogodišnji defanzivac, koji je prešao u klub nakon što ga je preuzeo ruski milijarder Roman Abramovič u julu 2003. godine, narednih godinu dana nastupaće za Portsmut.

U Čelsi je stigao iz londonskog Vest Hema za gotovo 11 miliona dolara, ali je za šampione Engleske odigrao samo osam utakmica prošle sezone.

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo umesto Džonsona >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u tim je češće stavljao Portugalca Paula Fereiru.

"Pričao sam sa menadžerom (Murinjom) na kraju sezone i on mi je rekao da misli da treba da igram mnogo više nego što sam to imao prilike do sada", navodi se u izjavi fudbalera.

Takođe se dodaje da Murinjo planira da ga vrati u Čelsi, nakon što provede celu sezonu aktivno igrajući fudbal u prvom timu Portsmuta.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.