Glejzerovi ne žele da prodaju MU

Izvor: B92, 02.Sep.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glejzerovi ne žele da prodaju MU



Familija Glejzer odbacila je navode da će prodati Mančester junajted. Pominjana je mogućnost da su investitorske grupe iz Kine i Dubaija spremne da izdvoje milijardu funti (1,5 milijardi evra) za šampiona Engleske. "Junajted nije na prodaju. Porodica Glejzer nije u pregovorima oko prodaje kluba", rekao je predstavnik za štampu porodice. Glejzerovi su platili 790 miliona funti kada su pre dve godine kupili engleskog giganta. U to vreme navijači su se žestoko bunili zbog toga.

Međutim, sada je situacija znatno promenjena. Glejzerovi su podržali Ser Aleksa Fergusona u želji da klub dovede značajna pojačanja i tako stekli naklonost navijača.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.