Gledao poraz Srbije od Mađara pa sve analizirao! Bogdanović u svom stilu: Ako treba da se bojimo ovoga, onda nismo za EP

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Okt.2023, 23:35

Gledao poraz Srbije od Mađara pa sve analizirao! Bogdanović u svom stilu: Ako treba da se bojimo ovoga, onda nismo za EP

Uvek zanimljive opaske.

Bivši fudbaler, a sadašnji stručni konsultant Rade Bogdanović analizirao je meč Mađarska - Srbija.

- Na trenutke izgledali smo jako neozbiljno. Ne možete da dozvolite da vam oni iz dva dodira stvore zicer. Ovo nije smak sveta i dalje imamo sve u svojim rukama. Mi smo bolji od Crne Gore i pobedićemo ih.

Usledio je osvrt na narednog rivala.

- Uz sve nedostatke i sve rupe koje smo imali u određenim fazama igre, mi smo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kvalitetniji tim od Crne Gore. Ako budemo ušli sa samopouzdanjem, mi ćemo njih da dobijemo, jer imamo kvalitetnije igrače - rekao je nekadašnji as za RTS i zaključio:

- Ako treba da se bojimo Jovetića u 37. godini (Jovetić ima 33 godine, prim. aut.)... Onda nismo ni zaslužili Evropsko prvenstvo. Da je 10 godina mlađi, onda bi rekao trojica da ga čuvaju. Crna Gora nema adute u Beogradu!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.