Gledalac sa bakljom prekinuo finale Rolan Garosa

Izvor: Sportski Žurnal, 09.Jun.2013, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gledalac sa bakljom prekinuo finale Rolan Garosa

Jedan nepoznat muškarac na kratko je prekinuo finalni meč Rolan Garosa između Španaca Rafaela Nadala i Davida Ferera upalivši baklju, koju je pokušao da baci na teren.
(FOTO: AP)
Međutim, obezbeđenje je intervenisalo na najbolji mogući način i čovek je izbačen sa tribina centralnog terena „Filip Šatrije”.
Do incidenta je došlo u finišu drugog seta, a samo nekoliko trenutaka ranije, meč je takođe na kratko bio prekinut zbog političkih poruka sa tribina.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RG - Bakljom na Nadala u finalu!

Izvor: Sportske.net, 09.Jun.2013

Finale Rolan Garosa u muškoj konkurenciji ostaće u senci gotovo nezapamćenog incidenta, kada je, tokom drugog seta meča između Nadala i Ferera, jedan navijač upalio baklju i sa njom upao na teren, krenuvši ka Nadalu!

Nastavak na Sportske.net...

Pogledajte kako je čovek s bakljom preplašio Nadala

Izvor: Blic, 09.Jun.2013

Pred kraj drugog seta muškog finala Rolan Garosa između Rafaela Nadala i Davida Ferera dogodio se incident koji je, ispostavio se bio bezazlen, a ipak je uplašio starog/novog šampiona Pariza...Jedan momak sa belom maskom na licu upalio je baklju i za tili čas preskočio je ogradu i utrčao na deo...

Nastavak na Blic...

Rolan Garos: Uleteo huligan sa bakljom, prekinuo finale Nadal - Ferer (FOTO, VIDEO)

Izvor: NaDlanu.com, 09.Jun.2013

Nepoznati muškarac na kratko je prekinuo finalni meč Rolan Garosa između španskih tenisera Rafaela Nadala i Davida Ferera upalivši baklju, koju je pokušao da baci na teren...Međutim, obezbeđenje je intervenisalo i on je izbačen sa tribina centralnog terena "Filip Šatrije".Foto: Beta, APDo ...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.