Gledajmo napred

Izvor: Glas javnosti, 15.Avg.2009, 02:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gledajmo napred

Drugu godinu zaredom u premijerni meč srpskog šampionata fudbaleri Partizana ulaze kao vlasnici pehara, a večerašnji meč protiv Borca (20) bi trebalo da pokaže da li su kadri da ga sačuvaju do narednog leta. Eliminacija od kiparskog Apoela iz kvalifikacija za Ligu šampiona ostavljaju dosta prostora za sumnju, ipak trener „crno-belih“ ne smatra da ispadanje iz kvalifikacija može negativno da utiče na njegov tim.

- Mi uvek gledamo napred, i nama su podjednako bitni datumi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << bilo da je reč o ovom današnjem ili onom u četvrtak kad igramo sa Žilinom u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Sve utakmice u Evropi, domaćem prvenstvu i Kupu za nas imaju istu težinu.

Jokanovićeva odluka da igračima zabrani da daju izjave do početka večerašnjeg susreta podigla je mnogo prašine, ali mladi stručnjak smatra da nije pogrešio.

- Moja ideja je bila da igrači i stručni štab zaborave na prošlost, i da se okrenu narednim obavezama. Želja mi je bila da ekipa dobije mir, a drugo je pitanje da li sam u tome uspeo - kaže Jokanović.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.