Glasno, glasnije - Sančez je u Minhenu, pregovori u završnici!

Izvor: Sportske.net, 23.Maj.2017, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glasno, glasnije - Sančez je u Minhenu, pregovori u završnici!

Menadžer Aleksisa Sančeza je trenutno u Minhenu, mediji se takmiče ko će glasnije da prenese ovu informaciju.

Aleksis Sančez je sve bliži odlasku iz Arsenala, a nekoliko klubova se pominjalo kao njegova naredna destinacija.

Napadač koji je ove sezone nekoliko puta pokazivao svoje nezadovoljstvo zbog loših rezultata Arsenala, mogao bi najpre da završi u Bajernu iz Minhena, koji je već uputio ponudu Arsenalu, a trenutno se pregovara o plati koju bi mogao da ima >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u Bavarcima.

Nemački mediji već nekoliko dana polako nagoveštavaju da bi ovaj fudbaler mogao da postane igrač Bajerna, a danas se svi takmiče u tome ko će glasnije da prenese poruku da je menadžer Aleksisa Sančeza trenutno u Minhenu na završnim pregovorima.

Popularni čileanski medij po imenu "Emol" piše da je Bajern Aleksisu Sančezu ponudio neverovatnu platu od 13 miliona evra godišnje!

Sve smo bliži odlasku Riberija https://t.co/ym8QUTxWqD

— Sportske.net (@sportske) May 18, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Gvardiola nije čuo vesti, poslao 120 miliona evra u Severni London!

Izvor: Sportske.net, 24.Maj.2017, 09:42

Može li ovo da promeni stvari, i šta će se sve dešavati niko ne može da pretpostavi...Juče je svakako vest dana bila da je Aleksis Sančez blizu Bajerna, ali engleski mediji tvrde da priča nije gotova...On jeste razgovarao sa Bavarcima, ali je zagrejaniji da ostane u Premijer ligi...Da li se nazire...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.