Izvor: MozzartSport.com, 19.Nov.2020, 00:51

Glas zadovoljstva Saše Obradovića: Sve je jasnija slika Zvezde koju želim da gledam uvek

I šef stručnog štaba crveno-belih hvali timski poduhvat u Milanu

Nije mala stvar da ti Olimpija bude redovna mušterija, ali jako je bitna stvar da je Saša Obradović nastavio tradiciju i posle Dejana Radonjića, Dušana Alimpijevića i Dragana Šakote postao četvrti Zvezdin trener u istoriji koji je savladao Manekene u Milanu i tako zadržao perfektan skor!

Svima u Crvenoj zvezdi verovatno je laknulo pred gostovanje Barseloni u petak, gde je ipak mnogo teže >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << doći do pobede nego u dvorani Mediolanum Forum. Zvezda sada ima skor 4-5 i minimum polovičan učinak posle dve uzastopne sedmice duplog programa.

“Čestitam igračima na timskoj pobedi“, odmah je ispalio Obradović, jasno vrlo zadovoljan kako su se stvari odigrale u Gradu mode:

“Svi igrači dali su svoj određeni doprinos ovoj pobedi, a to je apsolutno jedini način na koji možemo da se nosimo s konkurencijom. Jako sam srećan zbog momaka. Imamo neke nove momke koji se još traže u timu, zbog toga smo malo i patili u prethodnom periodu. Ali, sve je jasnija slika Zvezde koju želim da gledam uvek i to me čini jako srećnim“.

Džordan Lojd je istakao koliko je bilo važno da Crvena zvezda dobije u Milanu protiv skupocenog protivnika.

“Neverovatno važna pobeda i reakcija posle Reala. Jako smo želeli da u Milanu pokažemo kako se igra timska košarka i uradili smo baš to. Dobra stvar se desila. Jako dobra pobeda. Tejlor Ročesti je ušao sa klupe i doneo mnogo. Džoni O’Brajant je takođe bio sjajan. Delili smo loptu nesebično. Prelep meč i za gledanje. Bilo je na momente i aljkavo, ali smo zajedno izvukli trijumf“, rekao je strelac 17 poena.

Njegov savršeni partner na bekovskim pozicijama Kori Volden mogao je samo da potvrdi ono što je Lojd rekao.

“Velika pobeda. Jako nam je bilo potrebno ovo. Još jedna pobeda na strani, to je nešto što treba da čuvamo. Sada moramo da iskoristimo ovaj momentum za naredni meč. Jako sam srećan zbog cele ekipe. Svi su dali svoj doprinos. Svi su pokazali šta znaju. Ovo je pobeda za sve nas“.

Već u petak od 21 čas Crvenu zvezdu čeka meč u Blaugrani sa Barselonom.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.