Giriček supruzi pretio smrću

Izvor: B92, 17.Dec.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Giriček supruzi pretio smrću



Opštinsko državno tužilaštvo u Zagrebu podelo je zahtev za sprovođenje istražnih radnji protiv košarkaša Juta Džeza i hrvatske reprezentacije Gordana Giričeka zbog pretnji koje je uputio svojoj bivšoj supruzi. Bivša supruga Nataša Gulan prijavila je u avgustu policiji da joj je igrač Jute telefonom pretio da će je ubiti.

Bivši bračni par Giriček akter je jednog od medijski najeksponiranijih razvoda u Hrvatskoj u kome su oboje izjavljivali »sve >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i svašta«. Razlog za buran razvod bio je Giričekov ugovor vredan 16 miliona dolara, koji je nekadašnji igrač Cibone potpisao sa Džezerima 2004.godine. Nakon ugovora karijere, zatražio je od supruge da potpiše nešto što je na zapadu već normalna pojava – predbračni ugovor.

Samo 15 dana kasnije brak se raspao, a Nataša Gulan ostala je sa 102 hiljade dolara. Giričeku je dozvoljeno da viđa dete redovno, a u obavezi je da plaća mesečnu alimentaciju...

Slučaj se sada »razvija« i može ponovo da završi na sudu...

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.