Gigs razmišlja o povratku

Izvor: RTS, 26.Mar.2010, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gigs razmišlja o povratku

Fudbaler Mančester junajted Rajan Gigs rekao je da bi razmislio o mogućnosti da se sa 36 godina vrati u reprezentaciju Velsa.

Gigs za Vels nije igrao od 2007. godine, ali bi selektor Džon Tošak mogao da ga pozove da se vrati u tim, barem kako bi nadoknadio odsustvo 19-godišnjeg Arona Ramzija, koji je prošlog meseca polomio desnu nogu igrajući za Arsenal.

"Ne bih odbacio tu ideju", kazao je Gigs za dnevnik Veste mejl.

Naredni izazov za reprezentaciju Velsa biće kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2012. godine u kojima će igrati sa Engleskom, Švajcarskom, Bugarskom i Crnom Gorom, protivnikom u prvom kolu 3. septembra.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gigs razmišlja o povratku u...

Izvor: Sportal.rs, 26.Mar.2010

Fudbaler Mančester junajted Rajan Gigs rekao je da bi razmislio o mogućnosti da se sa 36 godina vrati u reprezentaciju Velsa, prenosi Beta.

Nastavak na Sportal.rs...

SAF: "Gigs neće u reprezentaciju"

Izvor: B92, 26.Mar.2010

Menadžer Mančester Junajteda Ser Aleks Ferguson odbacio je navode da bi Rajan Gigs mogao ponovo da zaigra u dresu reprezentacije Velsa...Upitan šta misli o povratku Gigsa u nacionalni tim Ferguson je rekao: "Rajan? Mora da se šalite. Ne vidim to, mora da je to bio slab trenutak za Rajana kada je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.