Gigs pronašao novi klub!?

Izvor: Sportske.net, 21.Apr.2016, 10:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gigs pronašao novi klub!?

Izgleda da je i njemu jasno da neće dobiti šansu u Junajtedu.

Velšanin je veoma zainteresovan da preuzme Seltik koji na kraju sezone ostaje bez trenera, Norvežanin Roni Deila napušta klub.

Gigs je prvi kandidat, mediji na ostrvu kažu da želi da napusti Junajted, izvesno je da neće dobiti šansu i da je propala inicijativa da nasledi Van Gala. Izgleda da su se "Đavoli" opredelili za Murinja.

Seltik bi bio njegov prvi samostalni posao, ako ne računamo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << onih nekoliko utakmica kada je nasledio Mojesa. Upravo mu je Dejvid Mojes konkurent za posao u Seltiku, ali procena je da bi se škotski šampion pre odlučio za mlađeg Gigsa, iako je Mojes svojevremeno igrao za klub.

Treći kandidat je još jedan bivši trener i igrač Seltika, Nil Lenon, koji je vodio Bolton u prethodnim sezonama, ali su njegove šanse manje...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.