Gest koji će proganjati mladog Genduzija (video)

Izvor: Sportske.net, 15.Sep.2019, 20:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gest koji će proganjati mladog Genduzija (video)

Francuz je imao loš dan, ali o jednom njegovom potezu će se još pričati.

Arsenal je uspeo da povede sa 2:0 protiv Votforda i da se kući jedva vrati sa bodom, "Stršljenovi" su razbili Emerijevu vojsku u drugom poluvremenu, "Tobdžije" mogu da se zahvale Lenu i Fortuni što nisu primili daleko više od dva pogotka.

Mateo Genduzi je ponovo bio u startnoj postavi, iako je često dobijao pohvale pre reprezentativna pauze, danas je odigrao poprilično loše.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Sredinom drugog poluvremen, pri rezultatu 2:1 za Asrsenal, napustio je igru, zamenio ga je Lukas Toreira, a pri izlasku je "pozdravio" navijače Votforda.

Ka tribinama je prstima pokazao aktuelni rezultat (2:1), do kraja je Votford samleo "Gunere" i došao do boda, kao što smo rekli, malo je nedostajalo da dođe i do preokreta.

Nema sumnje da će ga ovaj gest dugo proganjati.

Guendouzi wins the clown of the day award.pic.twitter.com/DxD4ktDqeR

— misterbayern 🔴⚪ (@misterbayern_) September 15, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.