Izvor: RTS, 14.Avg.2022, 16:28

Geri Nevil: Uspeh je potrošiti milijardu, a biti ovako loš

Nekadašnji kapiten Mančester Junajteda Geri Nevil bio je vrlo kritičan u komentarima nakon poraza slavnog tima od Brentforda sa 4:0 i uz sarkazam konstatovao da se ne može niže pasti.
Nevil je svoju analizu problema u Mančester Junajtedu počeo sarkastičnom konstatacijom, da bi kasnije konstatovao da je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << glavni problem u samom timu i odnosu igrača prema igri.

"Pravi je uspeh potrošiti milijardu funti na pojačanja, a biti ovako loš.", konstatovao je Geri Nevil.
Junajted je posle dva odigrana kola Premijer lige "zakucan na dno" tabele bez osvojenog boda i gol razlikom 1:6.
"Ako je neko mislio da Junajted ne može niže da padne upravo se uverio u suprotno. Ovo je "novo dno". Nije problem u menadžeru Ten Hagu, ovi igrači pod tri menadžera ne mogu ništa da urade, nemaju samopouzdanja, potrebna im je pomoć.", rekao je Nevil, koji je stručni komentator Skaj sporta.
On je u Junajtedu proveo celu karijeru, od omladinske škole do prvog tima, za koji je igrao 19 sezona.
Osvojio je ukupno 20 trofeja, od čega osam u Premijer ligi.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.