Gerero: Znamo Zvezdinu istoriju, ali mi smo Olimpijakos

Izvor: B92, 30.Sep.2019, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gerero: Znamo Zvezdinu istoriju, ali mi smo Olimpijakos

Napadač Olimpijakosa Migel Anhel Gerero smatra da utakmica sa Crvenom zvezdom neće biti nimalo laka.

Španski fudbaler napomenuo je „vrelu“ atmosferu po kojoj je poznat stadion „Rajko Mitić“.

"Dobro znamo da se radi o stadionu gde je atmosfera lepa, ali napeta. Mi smo skoncetrisani na teren i spremni smo da damo sve od sebe i ostvarimo dobar rezultat po nas", rekao je Gerero.

Gerero, koji je ove sezone na devet utakmica dao četiri pogotka, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ističe da posao napadača nije samo postizanje golova.



"Znam da je značajno davati golove. Međutim, fudbal je ekipni sport i svi igrači treba da se zalažu za tim, bez obzira da li se radi o napadu ili odbrani. Krajnji cilj jeste postići pogodak, ali mi se trudimo da doprinesemo igri celog tima",
dodao je Gerero.

Na kraju on je istakao da je krajnji cilj njegove ekipe u meču sa srpskim šampionom pobeda.

"Svi smo svesni i znamo istoriju Zvezde, ali mi smo Olimpijakos i imali smo mnoge sjajne evropske noći. Sutra neće biti lako, ali ovde smo došli da odigramo kvalitetno i da na kraju pobedimo", zaključio je Gerero.

Meč drugog kola grupe B Lige šampiona između Crvene zvezde i Olimpijakosa na programu je u utorak od 21.00.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.