Izvor: MozzartSport.com, 20.Okt.2021, 09:25

Gent u Humskoj sa sedmoricom napadača

I Lemajić je na spisku

Izgleda da se Gent nameračio na prvo mesto Grupe B Lige konferencija. U prva dva kola zabeležio je dve pobede, isto ima i Partizan (s tim da je gol-razlika u korist crno-belih), a da ga zanima liderska pozicija koja u perspektivi znači direktan plasman u osminu finala pokazao je izborom kadra za meč u Beogradu.

Trener Hejn Vahnezebruk za meč trećeg kola sa Parnim valjkom računa na 27 igrača, a u oči upada činjenica da je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u Srbiju poveo čak sedmoricu napadača. Taj detalj jasno pokazuje kakve su mu namere, da će na stadion Parttizana istrčati u ofanzivnoj formaciji, kao što je i najavio Darko Lemajić, jedan od špiceva belgijskog kluba.

Osim visokog Lemajića (dva gola po dolasku iz RFS-a), koji je zalečio povredu lista i spreman je da zaigra, Gent se uzda u Marokanca Tarika Tisudalija, iskusnog Lorena Deporta (obojica strelci u nedelju veče protiv Eupena), afrički tandem Ilombe Mbojo (Kongo) – Vakun Isuf Bajo (Obala Slonovače), momka sa italijanskim pasošem Đanija Bruna (pogodio samo na premijernoj utakmici sezone protiv Valerenge u kvalifikacijama), a tu je novajlija iz Makabi Netanje, Jonas Malede (skraćena minutaža, uglavnom status rezerve).

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

U konkurenciji za meč u Beogradu su sledeći igrači:

Golmani: Bolat, Ruf, Johmans;

Defanzivci: Okumu, Operi, Engadu, Kastro Montes, Hanče Olsen, Nurio, Godo;

Vezisti: Ovusu, Ođiđa Ofoe, Bezus, Čakvetadze, De Sart, Oladoj, Hjulsager, Samojs, Mareh, Kums;

Napadači: Mbojo, Lemajić, Bruno, Malede, Bajo, Depotr i Tisudali.

Gent će trenirati na stadionu Partizana od 18.30.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.