Izvor: MozzartSport.com, 26.Okt.2020, 23:42

Gent će uskoro na Marakanu, a odbrana mu bušna kao sito (VIDEO)

Ponovo je izgubio, ovog puta od Genka - 1:2

Gent će biti gost Crvenoj zvezdi 5. novembra, a već sada možemo da konstatujemo da je odbrana belgijskog tima meta u koju treba gađati. Bušna je kao sito. Gent je primio barem jedan gol na poslednjih sedam utakmica u svim takmičenjima. Ukupno na devet od poslednjih 11 utakmica.

Na poslednjih sedam utakmica Gent je primio 16 golova!

Tim iz Zvezdine grupe Lige šampiona igrao je večeras kod kuće protiv “imenjaka” >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Genka, pa je i ovog puta odbrana poklekla dva puta -1:2 (1:1). Ništa novo kada je Gent u pitanju.

U prvom poluvremenu je Gent bolje krenuo i došao je do prednosti u 24. minutu kada je Kastro Montanjes odlično ispratio akciju, iskoristio grešku defanzive protivnika i doveo Gent u prednost.

Nije to mnogo vredelo domaćinu jer je Genk vrlo brzo uspeo da odgovori i da dođe do izjednačenja. Hrosovski je centrirao u 40. minutu, Bongonda se našao na pravom mestu i glavom poslao loptu u mrežu. Skoro da oko njega nije bilo nikoga.

Gent je imao šansu u 29. minutu kdaa je Tim Klajndenst šutirao, ali je golman dobro odreagovao i odbranio mu šut. Potom je Genk u drugom poluvremenu Torstvedt bio u prilici, ali je odbrana dobro odreagovala klizećim startom.

Mogao je Gent da ostane i sa igračem manje u polju kada je Klajndenst oštro startovao, mogao je da dobije i direktan crveni karton, sudija je gledao VAR i odlučio da ipak sve ostane na žutom kartonu.

Ipak, Genk je na kraju stigao do celog plena pošto je zabio golčinu i tako potpisao novi poraz Genta.

PRO LIGA - 10. kolo

Petak

Kortrajk - Anderleht 1:3 (0:2)

/Mbojo 87 penal - Nmeča 6, 65, Tau 30/

Subota

Eupen - Mehelen (odložen meč)

Serkl Briž - Muskron (odložen meč)

Leven - Klub Briž 2:1 (1:1)

Nedelja

Antverpen - Beršot 3:2 (2:1)

/Refaelov 7, Juklerud 15, Mbokani 74 – Suzuki 25, 73/

Ostende – Varegem 3:0 (3:0)

/Vandendriše 32, D’Arpino 33, Sakala 37/

Sint Trojden - Standard 2:0 (1:0)

/Nazon 37, De Rider 74/

Ponedeljak

Gent - Genk 1:2 (1:1)

/Kastro Montes 24 - Bongonda 40, Hrosovski 84/

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.