Genk bi Mikića na pozajmicu

Izvor: Politika, 18.Jul.2012, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Genk bi Mikića na pozajmicu

Belgijski Genk je izrazio spremnost da angažuje Nikoli Mikića, za početak kroz pozajmicu. Na Marakanu je stigla ponuda po kojoj bi kapiten narednih šest meseci ili godinu dana proveo u belgijskom klubu, a u toku su pregovori oko uslova za realizaciju transfera.

Ako dođe do sporazuma iskusni desni bek bi posle meča sa Naftanom napustio crveno-bele, pri čemu bi ugovorom bila regulisana njegova otkupna cena u slučaju da Genk odluči da ga zadrži po isteku pozajmice.

Odlazak >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << Mikića ne bi predstavljao veliki problem, jer trener Prosinečki ima na raspolaganju Filipa Stojkovića, Stevana Lukovića, Marka Vešovića i Jovana Krnetu, koji je tokom priprema pokazao da može da igra i na poziciji desnog beka.

objavljeno: 18/07/2012

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.