Genijalni Zlatan: Bolje da su me suspendovali do kraja sezone da mogu lepo na odmor (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 10.Apr.2015, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Genijalni Zlatan: Bolje da su me suspendovali do kraja sezone da mogu lepo na odmor (VIDEO)

Francuzi se baš nakačili na Ibrahimovića, a Šved je kao i uvek imao spreman odgovor...

Zlatan Ibrahimović je suspendovan na četiri utakmice u domaćem prvenstvu zbog komentara u javnosti posle utakmice PSŽ - Bordo koja se odigrala pre tri sedmice, a koju su Sveci izgubili rezultatom 3:2. Najpre se u javnosti oglasio PSŽ koji je stao u odbranu svog igrača. Naravno, nije ova situacija mogla da prođe bez Zlatanovog komentara, koji je, kao i uvek, potpuno >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << autentičan:

„Mnogo bih bio srećniji da su me suspendovali do kraja sezone, pa bih lepo mogao odmah da odem na odmor“, kaže Ibra.

Ibrahimović je bio izuzetno frustriran načinom na koji su arbitri vodili utakmicu, pa je u afektu Francusku nazvao usr**** zemljom zbog čega je dobio kritike ne samo od Lige 1, već i od ministra sporta u Francuskoj.



(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.