Gengam se sladio u Renu

Izvor: Sportske.net, 17.Apr.2016, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gengam se sladio u Renu

Na prve dve utakmice nedeljenog programa 34. kola Lige 1 trijumfovali su gosti.

Monpelje je u Nantu iskoristio očajnu formu 'Kanarinaca', naneo mu četvrti uzastopni poraz i prekinuo svoju crnu seriju od pet prvenstvenih mečeva bez pobede.

Gosti sa juga Francuske su slavili sa 2:0 golovima Daboa i Skirija i napravili važan korak u borbi za opstanak.

Ren je destabilizovan ubedljivim porazom u Nici u prošlom kolu, danas razočarao pred svojom publikom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << protiv Gengama.

Gengam je slavio sa 3:0, "blic-krigom" u periodu od 63. do 77. minuta. Gosti su poveli golom Dialoa, prednost je duplirao bivši igrač rena Žimi Brijan, i to majstorski, petom , a konačan rezultat postavio je Sankare.

Ren je novim teškim porazom propustio priliku da uhvati priključak u trci za Ligu šampiona, dok je Gengam trećim trijumfom u poslednjih pet kola po svoj prilici prebinuo brige oko opstanka u društvu najboljih.

Zavesa na 34. kolo Lige 1 spušta se večeras u Monaku, gde 'Kneževi' dočekuju Olimpik iz Marseja.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.