Izvor: MozzartSport.com, 05.Avg.2020, 13:55

Generalno spremanje u Sankt Galenu, odlazi i Vilotić

Samo jedan meč ove sezone

Bio je Sankt Galen na dobrom putu da se domogne titule prvaka Švajcarske, ali ga je korona presekla kada je bio u naletu, kada je sedeo na prvom mestu tabele.

Posle pauze Jang Bojs je izašao spremniji i jači u nastavak šampionata, Sankt Galen nije izdržao i na kraju je morao da se zadovolji drugim mestom. Zbog toga, sprema se generalno renoviranje tima za narednu sezonu, sa ambicijom da se svrgnu crno-žuti iz Berna sa trona.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<
Na spisku igrača sa kojima neće biti nastavljena saradnja je i srpski internacionalac Milan Vilotić, pišu švajcarski mediji. Iskusni štoper je u sveže završenoj sezoni odigrao jednu jedinu utakmicu i to u Kupu, dok je u prvenstvu samo jednom bio na klupi. Očigledno Vilotić nije po ukusu trenera i rastanak je logičan sled događaja.

Pored Vilotića, klub će napustiti nekoliko fudbalera, a pomoćni trener Janis Amanatidis je otišao pre poslednjeg kola, što govori da nije baš sve tako idealno van terena u Sankt Galenu.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.