Generacija 97 drži reč - Neveš i Rišarlison!

Izvor: Mondo, 11.Avg.2018, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Generacija '97 drži reč - Neveš i Rišarlison!

Portugalac i Brazilac, rođeni u martu i maju 1997. godine, oduševili publiku sjajnim partijama...

Bez pobede za nove premijerligaše na startu sezone 2018/19!

Fulam je izgubio od Palasa (0:2), od Kardifa je bio bolji Bornmut (0:2), a daleko najbolji otpor pružio je šampion Čempionšipa - Vulverhempton - koji je na svom "Molinou" imao i igrača više, dva puta gubio, ali na kraju "izvukao" bod.

Bio je to pravi obračun Rišarlisona >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << (Everton) i Rubena Neveša (Vulverhempton), igrača rođenih 1997. godine, koji su briljirali u večerašnjem okršaju i skrenuli pažnju navijača na sebe.

VULVERHEMPTON - EVERTON 2:2 (1:1)

Everton je poveo u 17. minutu, dosta srećno, kada se Rišarlisonu lopta odbila posle skoka, pa mu nije bilo teško da je smesti u mrežu.

Skupo plaćeni Brazilac (50 miliona funti!), postigao je tako svoj prvi gol još od novembra u dresu Votforda - takođe kod trenera Marka Silve. Međutim, loša reakcija Fila Džagelke koštala je promene raspoloženja Everton...

Iskusni štoper je zaradio direktan crveni u 40. minutu posle starta nad Žotom, a Ruben Neveš, najskuplji igrač u istoriji Čempionšipa, poslao je raketu u mrežu Pikforda.

Foto: (Nick Potts/PA via AP)

Bio je to njegov sedmi gol za Vulvse, 11. u karijeri, i sve su došli šutem van šesnaest!

Usledio je bolji period igre za "vukove", bili su konstantna pretnja, ali je to ostavilo prostora za Everton koji je u 67. stigao do novog vođstva - ponovo preko Rišarlisona. Ovoga puta nije bila sreća u pitanju - čisto majstorstvo kada je "iz kolena" gađao dalji ugao i pogodio.

Vulvsi su imali sve manje ideja u igri, ali je Ruben Neveš "izmislio" asistenciju za Raula Himeneza koga je loše ispratio Majkl Kin, pa je Meksikanac odlično zahvatio loptu glavom.

Sve rezultate, strelce i tabelu Premijer lige pronađite OVDE!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.