Genduzi: Felaini ljubomoran na moju kosu

Izvor: RTS, 06.Dec.2018, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Genduzi: Felaini ljubomoran na moju kosu

Maruan Felaini napravio je neobičan faul na meču protiv Arsenala, kada je povukao za kosu Matea Genduzija. Mladi "tobdžija" se nakon meča našalio izjavivši da je Felaini koji je nedavno skratio kosu, samo ljubomoran na Genduzijevu frizuru.
Felaini je prošao bez žutog kartona, uprkos tome što je na veoma neobičan način zaustavio mladog Francuza.

"Mislim da je to stvar ljubomore. Možda >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ne može da prihvati činjenicu da je skratio kosu", našalio se Genduzi nakon meča.
Francuski fudbaler koji ima 19 godina došao je u Arsenal iz Lorijena, a do sada je pokazao odlične partije u Premijer ligi, a protiv Junajteda u sastavu je bio svih 90. minuta.
"Trudim se da dam svoj maksimum svaku utakmicu. Bilo mi je potrebno do pola sata igre u Premijer ligi da se na nju priviknem, sada sam u pravom ritmu. Žao mi je što nismo odneli sva tri boda sa „Old Traforda", imali smo svoje šanse, ali i greške. Sve u svemu, bila je to odlična utakmica", dodao je Genduzi. 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Emeri nasmejao pola Evrope, hoće li ga njegov igrač poslušati? (video)

Izvor: Sportske.net, 07.Dec.2018, 00:51

Ako ovu uradi, biće mu lakše da igra!..Arsenal je juče odigrao derbi meč sa Junajtedom. Bili su zaista bolji na "Old Trafordu" i stiče se utisak da su možda i zaslužili pobedu. Takođe, meč je obeležilo i dosta vrlo grubih faulova, pa ostaje enigma kako nije viđen crveni karton...Jedna od tih...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.