Gegić MVP 20. kola ABA lige

Izvor: B92, 15.Feb.2022, 11:27

Gegić MVP 20. kola ABA lige

Košarkaš Cibone Amar Gegić imenovan je za najkorisnijeg igrača 20. kola ABA lige.

Košarkaši Cibone su minulog vikenda savladali Krku rezultatom 87:52 uz fantastičnu partiju Amara Gegića.

Bivši igrač Partizana i Bajerna je meč završio sa 22 poena, 9 skokova i 6 asistencija što mu je donelo indeks od čak 30.

Zbog toga je imenovan za najkorisnijeg igrača 20. kola ABA lige, zvanično je objavljeno na sajtu regionalnog takmičenja.

Košarkaš >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Crvene zvezde Ognjen Dobrić je najbolji poenter kola, pošto je u pobedi crveno-belih protiv Zadra (91:69) ubacio 23 poena bez promašenog šuta.

Dalibor Ilić iz Igokee sa 18 uhvaćenih lopti je najbolji skakač kola, najviše asistencija podelio je igrač FMP–a Brajs Džons (14), dok je kradljivac 20. runde Tomislav Buljan iz Zadra, sa četiri ukradene lopte.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Gegić MVP 20. kola ABA lige, Dobrić najbolji poenter

Izvor: RTS, 15.Feb.2022

Košarkaš Cibone Amar Gegić proglašen je za najkorisnijeg igrača 20. kola regionalne ABA lige, saopšteno je na sajtu takmičenja. . Gegić je predvodio Cibonu u pobedi protiv Krke (87:52) sa 22 poena, devet skokova, šest asisetencija za 29 minuta igre, što mu je donelo...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.