Gece u Seriji A, u igri dva velikana?

Izvor: Sportske.net, 06.Apr.2020, 17:26

Gece u Seriji A, u igri dva velikana?

Da li je Italija sledeća destinacija?

Mario Gece će ovog leta napustiti Borusiju Dortmund, a italijanski mediji prenose da na stolu ima dve ponude iz Serije A.

Gazeta delo Sport tvrdi da su Milan i Roma spremni da dovedu nemačkog fudbalera, koji i dalje ne može da pronađe pravu formu.

Gece je dete Dortmunda, ali je svoj klub izdao kada je 2013. godine odlučio da pređe u Bajern Minhen. Ipak, kako ni tamo nije opravdao očekivanja, vratio se u Borusiju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << posle tri godine.

Ovo mu je već četvrta sezona od povratka u Dortmund, a ukupno u Bundesligi postigao je 105 pogodaka na 379 utakmica.

Na to treba dodati da je za reprezentaciju Nemačke odigrao još 67 mečeva i dao 17 golova, uključujući i najvažniji, u finalu Mundijala 2014. godine u pobedi nad Argentinom.

Gece poseduje ogromno iskustvo, nije u staroj formi, ali bi sigurno bio pojačanje i za Milan i Romu.

Gde ga vi vidite naredne sezone?

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.