Gece u Dortmundu do 2016.

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Mar.2012, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gece u Dortmundu do 2016.

Talentovani nemački igrač Mario Gece produžio je ugovor sa Borusijom iz Dortmunda do juna 2016. godine, saopštio je aktuelni prvak Bundeslige.

Gece je izjavio da nije previše razmišljao o nastavku saradnje sa Milionerima, iako je bio na meti brojnih evropskih klubova, pre svih Arsenala.
Svi znaju da se u Dortmundu osećam dobro i mislim da je ova sredina idealna da nastavim svoj napredak – rekao je 19–godišnji igrač sredine terena po >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << potpisivanju novog ugovora.
Borusija je trenuto prva na tabeli sa pet bodova prednosti u odnosu na Bajern i na dobrom je putu da ponovi uspeh iz prošle godine i osvoji titulu prvaka u Nemačkoj.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.