Gece na Ostrvu, problem plata?

Izvor: Sportske.net, 01.Apr.2020, 23:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gece na Ostrvu, problem plata?

Heroj Nemačke ima zahtevnu platu čak i za Premijer ligu.

Junak "pancera" 2014. godine iza sebe ima dosta lošu sezonu.

Vratio se u svoje "milionere", ali ove sezone je startovao tek na šest utakmica u svim takmičenjima. Krajem juna Geceu ističe ugovor sa Borusijom, već smo pisali o interesovanju Bajer Leverkuzena.

Sada su u trku za njegovim potpisom ušli finansijski potkovaniji premijerligaši poput Vest Hema i Evertona.

Ali bi i za njih puna >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << plata Nemca bila izazov.

Gece zarađuje oko deset miliona evra u Dortmundu, nema sumnje da će posle ne tako uspešne sezone na individualnom nivou morati da smanji svoje prohteve ukoliko želi sigurniju minutažu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

On živi san - "Kuba" kupio svoj klub!

Izvor: Sportske.net, 02.Apr.2020, 22:53

Poljak spašava dečački klub...Visla Krakov ima turbulentnu sezonu...Jedan od najuspešnijih klubova Poljske se početkom sezone borila sa finansijskim nedaćama, klub je u tom trenutku pao na tabele i bio već viđen kandidat za drugu ligu...Ipak trojac investitora predvođen Jakubom Blažičkovskim...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.