Gde je Lazar Marković? Moramo da ga stabilizujemo, potrebno mu je vreme...

Izvor: MozzartSport.com, 07.Nov.2016, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gde je Lazar Marković? Moramo da ga stabilizujemo, potrebno mu je vreme...

Portugalci se pitaju šta se to događa sa hitronogim srpskim igračem

Izostanak Lazara Markovića sa kompletnog spiska igrača za utakmicom sa Arukom proteklog vikenda zbunila je portugalske medije, koji su u prvom trenutku pomislili da je srpski reprezentativac stavljen „na hlađenje“. 

I jeste, donekle. Žorž Žezus, koji je tokom leta insistirao na dovođenju brzonogog krilnog napadača na stadion Žoze Alvalade, odlučio je da malo rastereti >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Markovića pritiska i odmori ga za naredne utakmice.

Trofejni stručnjak otkrio je da nije u pitanju nikakva eliminacija iz tima, već se ulaže trud kako bi se Marković adaptirao na sredinu i konačno pronašao sebe u novom klubu.

"Marković je ostao van tima, kao i još sedmorica igrača. Nisam ga zvao za utakmicu sa Arukom jer mi je važno da ga stabilizujemo emocionalno. Eto, i Radosav Petrović je bio van ekipe. Lazar je momak koji je došao kasnije od svih ostalih i potrebno mu je vreme kako bi se identifikovao sa ambicijama i zahtevima Sportinga", rekao je Žezus na konferenciji za novinare.

Lazar Marković je ove sezone odigrao ukupno deset utakmica u svim takmičenjima za Sporting i postigao dva gola. Uglavnom je šansu dobijao kao rezervista.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.