Gde će Panta, Obrad, Vlada, Lane i Bane?

Izvor: S media, 01.Jun.2009, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gde će Panta, Obrad, Vlada, Lane i Bane?

Fudbaleri srpske reprezentacije pripremeju se za utakmice sa Austrijom i Farskim Ostrvima, kojima će većina njih završiti sezonu, a neki i poslednju u sadašnjim klubovima.

Sadašnji tim sigurno će napustiti napadač berlinske Herte Marko Pantelić, koji je tu odluku već i javno saopštio. Pantelić, međutim, još ne zna gde će nastaviti karijeru.

- Prošle nedelje sam dobio kćerku, sa starijom sam bio u Beogradu kod porodice i zaista nisam imao vremena da razmišljam >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << o tome. Sada je tu reprezentacija, a kakav bih ja drug i čovek bio kada bih razmišljao o sebi, a ne o predstojećim utakmicama svih nas? Ima vremena za to.

Odbrambeni fudbaler Čelsija Branislav Ivanović ranije je često bio meta spekulacija o transferu u mnoge velike evropske klubove. Pre svega zbog činjenice da nije bio standardni prvotimac u Čelsiju, koji je imenovao novog trenera Karla Anćelotija.

- Sve zavisi od novog trenera. Moram da prvo razgovaram sa njim i vidim da li na mene ozbiljno računa. Zadovoljan sam u Čelsiju i neću da kažem da mi se ide, ali ni da ću sigurno ostati. Jednostavno želim svoju minutažu, a mislim da sam ove sezone postavio dobru osnovu i dokazao kvalitet.

Veliko interesovanje bogatih timova igrama u reprezentaciji i Standardu iz Liježa pobudio je i Milan Jovanović.

- Dugo već pričam o mogućem odlasku iz Standarda i stvarno više nemam snage da o tome mislim, posebno sada kada su reprezentativne utakmice prioritet. Odluka će, kakva god bude bila, sigurno biti vrlo teška - naveo je Jovanović koga u svom timu želi i moskovski CSKA.

U tom slučaju Lane bi se upario sa Milošem Krasićem, saigračem iz srpske reprezentacije.

- Čuo sam i u Moskvi za takvu mogućnost, ali ništa konkretno, iako bih lično to izuzetno voleo - kazao je Krasić.

Novi tandem u istom timu mogli bi da postanu i Miralem Sulejmani i dosadašnji levi bek Partizana Ivan Obradović, koji je navodno blizu prelaska u Ajaks.

- Meni to i jeste želja, pošto je Ajaks poznat kao prava sredina za mladog igrača - rekao je 20-godišnji Obradović, koga je i Sulejmani hvalio u Amsterdamu.

- Pitali su me ljudi iz Ajaksa za Obradovića i naravno da sam im rekao sve najbolje. Mnogo bih voleo da ponovo igram sa saigračem iz mladih selekcija Partizana - istakao je Sulejmani.

Možda je najproblematičnija situacija golmana Vladimira Stojkovića, koji se posle solidne polusezone u Hetafeu vratio u Sporting iz Lisabona, ali je pitanje da li će tamo i ostati.

- Videćemo. Znaću kada se posle reprezentativnih obaveza vratim u Lisabon....

Vest u celini možete pročitati na sajtu Beta

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ko od reprezentativaca menja klub?

Izvor: B92, 01.Jun.2009

Pojedini standardni reprezentativci Srbije tokom leta menjaju klubove. U novim dresovima sigurno Pantelić, i Obradović, možda i Jovanović i Ivanović....Fudbaleri srpske reprezentacije u ponedeljak su počeli pripreme za utakmice sa Austrijom i Farskim Ostrvima kojima će većina njih završiti sezonu,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.