Gazeta: Stanković menja Karadžića

Izvor: B92, 03.Dec.2013, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gazeta: Stanković menja Karadžića

Nekoliko dana nakon što je B92 objavio vest da će Dejan Stanković biti novi predsednik FSS, italijanska Gazeta tvrdi da će se to dogoditi krajem decembra.

Italijani pišu da će bivši igrač Lacija i Intera naslediti Tomislava Karadžića na čelu FSS zvanično krajem decembra ove godine (odlučuje Skupština koja će zasedati po završetu jesenjeg dela JSL, prim. aut), a da će mu prvi zadatak biti izbor naslednika Siniše Mihajlovića na mestu selektora.

Gazeta ističe >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da će se to verovatno dogoditi tek u maju, s obzirom da Srbiju do tada očekuje samo jedan prijateljski meč, protiv Republike Irske. Prethodnih dana se spekulisalo da bi to mogao biti Ljubiša Tumbaković.

Stanković ima 35 godina, a proteklog leta je okončao fudbalsku karijeru. U Italiji je igrao od 2004. do 2013.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gazeta: Stanković menja Karadžića

Izvor: B92, 03.Dec.2013

Nekoliko dana nakon što je B92 objavio vest da će Dejan Stanković biti novi predsednik FSS, italijanska Gazeta tvrdi da će se to dogoditi krajem decembra...Italijani pišu da će bivši igrač Lacija i Intera naslediti Tomislava Karadžića na čelu FSS zvanično krajem decembra ove godine (odlučuje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.