Gaudlok odbio Turke

Izvor: MVP.rs, 03.Jun.2015, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gaudlok odbio Turke

Američki košarkaš neće ovog leta nastupiti za tursku selekciju.

Turska reprezentacija će na Evropskom prvenstvu biti oslabljena za neigranje Emira Preldžića, pa su počele spekulacije koji bi od američkih košarkaša mogao da ga zameni. Najčešće ime koje je bilo pominjano je Endru Gaudlok. Ipak, popularna Mini Mamba je odbila poziv, a razlog je naveo na svom Tviter nalogu:

"Bilo je vesti da sam se obratio turskom nacionalnom timu da igram za >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << novac, a te glasine su neistinite. Ženim se ovog leta i to je razlog zašto sam odbio ponudu da igram. Ne bih da omalovažim sebe i nacionalni tim tako što bih bio sebičan".

Endru Gaudlok je rođen u gradu Stoun Mauntin (Stone Mountain) u Džordžiji, Sjedinjene Američke Države.

There have been reports that I asked the Turkish National team for money to play and these rumors are false.

I am getting married this summer and that is the reason that I declined the offer to play.

I would not disrespect myself or the national team by being so selfish.

(foto: BC Fenerbahce Ulker / Twitter)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.