Gatuzo završio sa nožem u leđima!

Izvor: Sportske.net, 03.Dec.2017, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gatuzo završio sa "nožem u leđima"!

Milan je doživeo šokantan poraz na debiju bivšeg italijanskog reprezentativca na klupi tima.

Đenaro Gatuzo je nasledio Vinćenca Montelu na klupi "Rosonera", a već na svom debiju uspeo je da razočara.

Milan je osvojio samo bod na gostovanju Beneventu, koji se tako domogao prvog boda u elitnom rangu ove sezone.

Bilo je 2:2 na kraju susreta, a domaćin je do boda došao u poslednjim sekundama utakmice, kada je mrežu Donarume zatresao njegov kolega sa drugog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kraja terena, golman Beneventa Brinjoli.

Šokantan rasplet situacije na Gatuzovom debiju, u nastavku možete pronaći detaljan izveštaj sa duela 15. kola italijanske Serije A između Beneventa i Milana.

Nakon susreta, čekalo se na Gatuzovu izjavu, a novi trener Milana nije krio da ga je remi sa ekipom koja je minule sezone izborila najviši rang pogodio.

"Ovo definitivno peče. Ubodna rana bi manje bolela. Kakav smo gol primili nakon 15 minuta patnje, bilo je šokantno. Nikada mi ne bi palo na pamet da ćemo primiti gol od protivničkog golmana u 94. minutu.

Mogu samo da se zahvalim igračima na njihovom radu minule nedelje i za duh koji su pokazali na terenu. Morali smo bolje, ali sam video da su se igrači žrtvovali.

Moramo da popravimo mentalitet i da poradimo na fizičkom aspektu. Ovo što sada radimo jednostavno nije dovoljno
", izjavio je Gatuzo.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Gatuzo: Bolje da su me izboli

Izvor: B92, 03.Dec.2017

Trener Milana Đenaro Gatuzo prilično je emotivno doživeo prvi loš rezultat na klupi Milana. Benevento je u finišu došao do 2:2 i prvog boda u tekućoj sezoni Serije A posle 15 utakmica.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.