Gatuzo zabrinut zbog zdravstvene situacije u Kataloniji

Izvor: B92, 21.Jul.2020, 09:46

Gatuzo zabrinut zbog zdravstvene situacije u Kataloniji

Trener fudbalera Napolija Đenaro Gatuzo rekao je da postoji zabrinutost zbog porasta broja zaraženih u Kataloniji uoči utakmice sa Barselonom u Ligi šampiona.

Napoli će 8. avgusta u Španiji igrati protiv Barselone, revanš utakmicu osmine finala Lige šampiona.

U prvom meču u Napulju bilo je nerešeno, 1:1.

"Ja neću ništa da kažem o tome pošto to nije moj posao. Naši menadžeri i predsednik će se time baviti. To je za njih uobičajen >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zadatak. Normalno je da smo zabrinuti, ali neću o tome govoriti. Predsednik i rukovodstvo će to rešiti", rekao je Gatuzo, preneo je AS.

Napoli je ove sezone osvojio Kup Italije, a u Seriji A je poslednjih pet utakmica bez poraza i šesti je na tabeli sa dva boda manje od petoplasirane Rome.

"Nadam se da ćemo ući u utakmicu sa Barselonom u dobroj formi. Biće važno da odigramo meč sa velikim mentalitetom. Mislim da smo bili jaki u poslednjih nekoliko meseci", naveo je Gatuzo.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.