Izvor: MozzartSport.com, 29.Avg.2020, 14:39

Gatuzo ubeđuje Maksimovića da ostane

Srbinu se ide iz Napolija

Zamršena je situacija oko Nikole Maksimovića u Napoliju. Mesecima se pominjalo da samo što nije produžio ugovor, a onda odjednom da – odlazi.

Navodno, umesto povišice u novom ugovoru, srpskom reprezentativcu je ponuđeno da zarađuje manje novca nego do sada. I tu je pukla tikva zbog koje Maksimović želi da ide. I ima poziv Karla Ančelotija da mu se pridruži u Evertonu.

Mediji iz Napulja piši da Đenaro Gatuzo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << daje sve od sebe da pomiri Maksimovića i gazdu kluba De Laurentisa i da se kroz dogovor dođe do novog ugovora. Trener Napolitanaca čvrsto veruje u srpskog štopera, koji je kod njega postao standardni član prve postave.

Gatuzo je, pišu, imao nekoliko razgovora sa Maksimovićem u kojima je apelovao na Nemanju da ponovo sedne za sto sa čelnicima kluba. Nikako trener Napolija ne bi voleo da ostane bez pouzdanog štopera, koliko god da bi klub zaradio njegovom prodajom u Englesku.

Do dogovora može da dođe, koliko god taj finansijski jaz izgledao neprelazno u ovom momentu. Uostalom, tako je i Dris Mertens bio „viđen“ za odlazak, pa je na kraju potpisao novi ugovor. Dosta toga zavisi od raspoloženja ćudljivog De Laurentisa...

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.