Gatuzo spasilac Marseja

Izvor: B92, 27.Sep.2023, 10:51

Gatuzo spasilac Marseja

Francuski mediji prenose da će Italijan Đenaro Gatuzo biti novi trener ekipe Marseja.

Posle turbulentnog starta sezone i svega dve pobede u prvih sedam kola u Ligi 1, španski stručnjak Marselino morao je da se povuče.

Navijači su izrazili nezadovoljstvo njegovim stilom igre, a on je kasnije rekao da je podneo ostavku pošto je dobio niz pretnji i uvreda.

Kao mogući naslednici pominali su se Kristof Galtije i Đilen Lopetegi, ali je izbor čini se pao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na Gatuza.

Italijanski novinar Đenaro Gatuzo prenosi da će Gatuzo sa svojom ekipom saradnika tokom dana stići u Francusku kako bi formalizovao potpis ugovora.

On je do sada bio na kormilu Milana, Napolija, Fiorentine i Valensije.

Kako prenose mediji u Francuskoj potpisaće ugovor na godinu dana sa opcijom da ga produži za još 12 meseci.

Njegov dolazak prokomentarisao je ironično predsednik Unije trenera Francuske, bivši selektor, Rejmond Domenek.

"Gatuzo u Marseju? Ljudi iz Marseja trebalo bi da su svesni da dovode trenera koji nije tako uspešan. Ipak, ako dođe, želimo mu sve najbolje", poručio je Domenek.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.