Gatuzo: Ostavka? Ja sam najmanji problem

Izvor: B92, 23.Dec.2017, 23:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gatuzo: Ostavka? Ja sam najmanji problem

Trener Milana Đenaro Gatuzo rekao je posle poraza njegove ekipe od Atalante da se ne plaši otkaza.

"Ostavka? To je najmanji problem, ako igrači ne žele da me slede, onda u redu. Ja sam najmanji problem", rekao je Gatuzo posle drugog vezanog poraza ekipe iz Milana.

Rosoneri su u krizi i porazom na San Siru pali su na 11. mestu sa skorom od sedam pobeda i osam poraza.

"Ovo nije tim, jer pravi tim zna kako da reaguje kada se nađe u problemu. Ne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smemo plakati nego moramo da ostanemo jedinstveni. Mi to ne znamo, to je ono što pričam od prvog dana. Problem je psihičke prirode", dodao je Gatuzo.

Direktor kluba Masimilijano Mirabeli smatra da treba biti strpljiv.

"Teško je govoriti posle novog poraza. Situacija je komplikovana, razgovaraćemo sa trenerom. Mi smo na početku novog projekta, a svaki početak je težak i zahteva strpljenje", istakao je direktor Rosonera.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bura u Milanu! Gatuzo visi i poručuje: Nije do mene; Mirabeli: Ja sam za sve kriv...

Izvor: MozzartSport.com, 24.Dec.2017, 12:13

"Treba momentalno prestati s poređenjima sa prošlošću"....Čitavu prošlu sezonu, koja je proglašena neuspešnom, Milan je okončao sa 11 poraza, a evo u aktuelnoj - a još nije ni polusezona - već je došao do brojke od osam neuspeha! Rosoneri su posle blamaže na Bentegodiju pre sedam dana sinoć...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.