Gasperini novi trener Intera

Izvor: Sportski Žurnal, 24.Jun.2011, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gasperini novi trener Intera

Uprava italijanskog fudbalskog prvoligaša Intera iz Milana imenovala je Đan Pjera Gasperinija za novog trenera kluba, prenela je italijanska agencija ANSA.
Kako se navodi, formalno saopstenje o izboru Gasperinija biće ozvaničeno kasnije tokom dana na sajtu milanskog kluba. . Bivši trener Đenove bio je glavni kandidat za trenera Intera, pošto uprava tog kluba nije uspela da angažuje selektora Engleske Fabija Kapela, kao ni Portugalca Andrea Viljasa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Boaša koji je u međuvramenu preuzeo Čelsi.
Gasperini je Đenovu 2007. godine iz druge lige doveo u Seriju A , a tim je 2009. godine završio na petom mestu, što mu je omogućilo učešće u kvalifikacijama za Ligu Evrope.
Gasperini, koji je dobio otkaz u Đenovi u novembru prošle godine, na klupi Intera zameniće Brazilca Leonabrda.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.