Gasolu nude da radi sa reprezentacijom Španije

Izvor: B92, 04.Dec.2019, 00:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gasolu nude da radi sa reprezentacijom Španije

Pau Gasol bi uskoro bi mogao da uplovi u trenerske vode.

Kako prenosi sportski list "As", ljudi iz rukovodstva Košarkaške federacije Španije veruju da bi u izvesnom kapacitetu mogli da angažuju bivšu zvezdu San Antonija u stručnom štabu reprezentacije.

Predsednik KS Španije Horhe Garbahosa je otvorio vrata Gasolu, koji je nedavno oslobođen ugovora sa San Antonijom, rekavši kako je svakako dobrodošao da bude uz državni tim.

Sva je prilika da rastanak >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa Teksašanima znači i kraj igračke karijere, pa u Španiji veruju da bi bilo dobro da iskusni Gasol bude uz nacionalni tim možda već na leto na Olimpijskim igrama u Tokiju, kao timski menadžer ili jedan od trenera.

Gasol još nije doneo odluku o tome šta će raditi po odlasku iz San Antonija.

Pre mesec dana je pričao o tome kako bi jednog dana mogao da se otisne u trenerske vode kada se povuče i čini se da na to nećemo dugo čekati.

Nastavak na B92...






Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.