Gasol u čudu, moraće da uči koreografiju (video)

Izvor: Sportske.net, 12.Feb.2019, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gasol u čudu, moraće da uči "koreografiju" (video)

Marku Gasolu ništa nije bilo jasno...

Novajlija u redovima Toronto Reptorsa ostao je zbunjen prilikom predstavljanja Kajla Laurija.

Mark Gasol je u čudu gledao performans plejmejkera Toronta i čekao da mu na kraju pruži ruku i pozdravi ga prilikom izlaska na teren.

Za to vreme saigrači su se valjali po parketu, sprovodili već poznati ritual, dok je Gasol čekao sa strane i uradio ono najjednostavnije što je mogao.

Španac je u četvrtak uveče >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << trejdovan iz Memfisa u Toronto, pa Reptorsi sada mogu da kažu kako imaju tim za napad na šampionski prsten.

Gasol će ipak prvo morati da savlada "plesne pokrete" Kajla Laurija kako bi na predstavljanju bio sinhronizovan sa ekipom.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.