Garsijin prvenac na klupi Marseja, minimalcem savladan Kaen! (video)

Izvor: Sportske.net, 20.Nov.2016, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Garsijin prvenac na klupi Marseja, minimalcem savladan Kaen! (video)

Ekipa Olimpik Marseja dočekala je na svom terenu Kaen u sklopu 13. kola francuske Lige 1.

Izabranici Rudija Garsije slavili su sa 1:0 na svom "Velodromu" protiv Kaena, strelac jedinog gola bio je defanzivac Rolando.

Dominirala je domaća ekipa tokom čitavog susreta, imali su daleko više loptu u nogama, pokušavali su ali je efektivnost napada bila slaba.

Na kraju su uputili samo jedan udarac u okvir gola protivnika (14 ka golu), na svu sreću taj >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je završio u mreži.

Gomis je ubacio jednu dobru loptu sa leve strane, Rolando je odlično skočio i zakucao loptu u mrežu gostiju.

Ovo je prvi trijumf Marseja u ligi od kako je na klupu seo Rudi Garsija, sada su 11. na tabeli sa 17 bodova, Kaen ima četiri manje i nalazi se na 15. mestu Lige 1.

Rolando Goal HD - Marseille 1-0 Caen  - 20.11.2016 by Naguiee

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Sulejmani strelac u pobedi Jang Bojsa (video)

Izvor: Sportske.net, 20.Nov.2016

Bivši fudbaler Herenvena i Ajaksa igra jako dobro u Švajcarskoj, sada je načeo glavnog konkurenta u borbi za mesto koje vodi u Ligu Šampiona...Srpski internacionalac je upisao svoj treći pogodak ove sezone u švajcarskoj Super Ligi, a njegova ekipa je došla do sedme pobede u šampionatu ove sezone...Nadigrali...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.