Garsija ostaje trener Napolija

Izvor: B92, 09.Okt.2023, 23:10

Garsija ostaje trener Napolija

Predsednik Napolija Aurelio de Laurentis odlučio je da pruži drugu šansu treneru Rudiju Garsiji iako je klub iz Napulja loše startovao u Seriji A.

Napoli je prošle sezone osvojio titulu u Seriji A, a klub iz Napulja se posle drugog poraza u italijanskom prvenstvu od Fiorentine (1:3) nalazi na petom mestu na tabeli sa sedam bodova manje od prvoplasiranog Milana.

Italijanski mediji navode da je Garsija bio na sastanku sa čelnicima Napolija kako bi svi zajedno sagledali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << situaciju i probleme koji su se pojavili na startu sezone.

On je preuzeo Napoli u junu ove godine od Lućana Spaletija, koji je postao selektor Italije.

De Laurentis smatra da je francuski stručnjak dugoročno rešenje na klupi ekipe iz Napulja.

Italijanski mediji navode da Rudiju Garsiji data još jedna prilika da dokaže da je sa razlogom trener aktuelnog šampiona Italije.

Napoli će u narednom kolu Serije A, 21. oktobra gostovati ekipi Verone, a potom će igrati sa Unionom u Ligi šampiona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

DE LAURENTIS: Napoli će se i ove sezone boriti za titulu u Seriji A

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2023, 17:11

Napolitanci trenutno na petom mestu na tabeli...Predsednik Napolija Aurelio de Laurentis izjavio je danas da je uveren da će se klub iz Napulja i ove sezone boriti za titulu u Seriji A, prenose italijanski mediji. De Laurentis je na konferenciji za medije u Rimu prokomentarisao trenutnu situaciju u...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.