Garsija: Nisu Roma i Juventus jedini u trci za titulu

Izvor: Blic, 22.Sep.2014, 23:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Garsija: Nisu Roma i Juventus jedini u trci za titulu

Trener fudbalera Rome Rudi Garsija rekao je da pored te ekipe i Juventusa ima još konkurenata u borbi za trofej Skudeta ove sezone.

"Nikako ne možemo da kažemo da će biti trke između naše dve ekipa, pogotovo što su odigrana tek tri kola u Seriji A. Ima tu još nekoliko ekipa koje bi mogle da se umešaju u trku. Za mene je, naravno, igra Rome najvažnija i da dođemo do tri boda na svakoj utakmici", izjavio je Garsija za klupski sajt.

U poslednjem prvenstvenom kolu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Roma je kod kuće pobedila Kaljari sa 2:0.

Prošle sezone Roma je osvojila drugo mesto u Seriji A sa 17 bodova manje od Juventusa. Ove dve ekipe trenutno dele lidersku poziciju sa po devet osvojenih bodova.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.