Garneta će “frka” sa Hauardom koštati 109.000 dolara

Izvor: Sportal.rs, 13.Jan.2015, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Garneta će “frka” sa Hauardom koštati 109.000 dolara

Sukob sa Dvajtom Hauradom koštaće Kevina Garneta jednu utakmicu suspenzije bez plate. Naime, klub je kaznio krilnog centra nakon što je morao da napusti parket u duelu Nesta i Hjustona pošto je udario glavom centra Teksašana. Garnet godišnje zarađuje 12 miliona dolara, a zbog pomenutog incidenta ostaće bez 109.000 dolara. Hauard je zbog guranja Garneta kažnjen sa 15.000 dolara.

Do sukoba je došlo pošto je sviran faul Garneta nad Hauardu. Centar Roketsa je potom rukom udario >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << Garneta po grudima, pošto mu se nisu dopali njegovi komentari, a ovaj je uzvratio tako što ga je pogodio loptom, a onda i glavom udario u lice. Hauard nije imao nameru da mu ostane dužan, ali su veći incident sprečili saigrači, mada je Garnet u nekoliko navrata pokušao da dođe do Hauarda i završi ono što je započeo.

Na kraju je Garnet zbog dve lične tehničke greške završio u svlačionici, dok je Hauard prošao sa jednom.

Ukoliko niste, duel Garneta u Hauarda možete da pogledate OVDE.

(Foto: Beta/AP/Jason DeCrow)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.