Galinari najavio borbu sa srpskim čudovištem!

Izvor: Sportske.net, 23.Jul.2019, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Galinari najavio borbu sa srpskim "čudovištem"!

Italija bi mogla da bude prijatno iznenađenje na Mundobasketu.

Mundobasket u Kini nam se bliži, a reprezentacija Srbije je u grupi sa Filipinima, Angolom i Italijom koja nam je i najveći konkurent za prvo mesto u grupi.

Najveća zvezda ovog tima jeste Danilo Galinari koji je istakao da jedva čeka da počne i da bi Italija mogla da bude prijatno iznenađenje.

"Kada se govori o velikim timovima, niko ne spominje Italiju. Ne znam koliko možemo da doguramo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali Italija može da bude 'Pepeljuga' ovog turnira."

"San je da osvojimo medalju. Moramo da verujemo da možemo", rekao je on.

Inače, istakao je i da jedva čeka duele sa nekadašnjim saigračima iz Klipersa.

"Miloš Teodosić i Boban Marjanović su moji bivši saigrači, jedva čekam da igram protiv njih. Tu je i Nikola Jokić sa kojim sam igrao u Denveru. On je pravo čudovište", rekao je Galinari.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.